Международният детски езиков лагер LuckyKids всяка година събира деца, които в интерактивна среда изучават английски. Обученията, съчетани с много забавления, вървят през пролетната и лятната ваканция в апартхотел Лъки Банско

Лагерът е за хлапета на възраст между 5 и 14 години, а продължителността е 7 или 14 дни. Езикът се преподава всеки ден по четири часа от учители с роден английски език, което дава възможност на малчуганите не само да научат много нови неща, но и да подобрят произношението си.

Всекидневни преходи в планината са само част от допълнителните занимания, с които децата се забавляват в международния езиков лагер LuckyKids. Със сигурност в свободното време няма да скучаят или да седят залепени за телефоните, защото има разнообразни ролеви игри, пейнтбол, колоездене, конна езда.

Любопитството им и приключенски дух ще бъде поощрявани с търсене на съкровища. Могат да вземат първите си уроци по йога и да научат интересни неща в курса по готварство. Обръща се специално внимание и на основните ценности, които ще помогнат на хлапетата в бъдещото им развитие.

Само няколко дни остават до началото на пролетния лагер. Той ще се проведе от 3 до 9 април. Летните групи на LuckyKids стартират на 12 юни и ще продължат чак до 4 септември.