Журналистката Калина Андролова получи сериозни заплахи от "младите и възпитани" протестъри. Това се случи, след като вчера Андролова избухна след възстановената блокада на София и отсече, е "100 боклука ни правят на маймуни, сложили си етикети на борци за свобода".


Сега журналистката сподели, че мъж на име Венцислав Борисов (Vencislav Borisov) я е заплашил словестно във Фейсбук.

"Маиката да ти еба помио. Дано умреш", написал "грамотният протестър на Андролова.

"Хахах, възпитани, надеждни и демократични са протестърите, които ми пишат. Аз, че ще умра, ще умра. Ама простакът като забележителна форма на упорито съществуване ще остане завинаги", сподели журналистката в личния си фейсбук прпфил.Под публикацията й заваляха коментари, които сериозно осъждаха безобразното отношение на въпросния мъж, както и на част от протестърите.

"Аз не желая да чувам, че сред протестиращите и тези, които ги подкрепят има умни и интелигентни хора. Няма как да си "умен" и "интелигентен" и да не прозреш какво и защо става. А щом си го прозрял ставаш мишена на подобни атаки.

Ами прочетете словесната помия на Евгений Дайнов! А на "умния и красив" Бойкиев искам да честитя новото име на партията - "Да, добре" и ако около него са останали интелектуалци, редно е веднага да го оставят да си "ближе сладоледа", написа Анна Иванова.

Интересно е, че сред коментарите се появи и скрийншот от профила на "Биволъ", където в съботната вечер се е появил следният призив: "Отивайте на Орлов мост сега или да затваряме страницата и кой откъдето е. За какво сте ни тука, 300 000 тулупа?".