Здравейте, уважаеми сънародници, аз съм Мариола от Дуранкулак и се включвам в този тъй тържествен ден, за да ви честитя: „Честито, баня!” понеже таз година изборите съвпаднаха и с деня за къпане. С тези думи млада девойка със сериозно изразен акцент реши да сподели във Фейсбук своите емоции, породени от изборите, които вълнуваха цяла България в неделния ден.
Мариола, която качи видеото от профила на Весела Ангелова, бе избрала поразителен аутфит – шарен халат и кърпа, препасана на главата.

Девойката продължи „размислите си” с невероятни откровения: „Ако ме питате аз как съм гласувала, мъ и да не ме питате аз пак ще ви кажа, за рефИрендума гласувах за Слави, а пък за президентските избори гласувах за другарката Цецка Цачева и за другаря генерал господин Радев. Защото мисля, че първо само те ще успеят да оправят България и второ, за да дам тъй едно рамо на Библията, където както вече знае е написано от Нострадамус, че руса жена ще оправи България”.

Девойката, чиято възраст така и не става ясна, продължава политическия си анализ и за балотажа: „На бъдещия бИлотаж, ако на референдума има бИлотаж, аз пак ще гласувам за Слави, защото той е човек, който шъ ни пробуди и шъ..шъ..там на елита..ще го разкатай, защото поне него го е грижа за народа, защото и той като нас е един, тъй човек от народа. И затуй аз вярвам на Слави и на бИлотаж за референдума пак ще гласувам за него, а за президентските избори отново шъ гласувам за другарката Цецка Цачева и за другаря генерал Ради Радев”.

„Казаха ми днеска, че то така не можело, обаче ет че може, щото и двамата сега шъ съ явят на бИлотаж и кат им помогнем и двамата ще станат президенти на страната, което според мене ще е много хубаво, положително и позитивно за във бъдеще. Призовавам ви и вас така да направите! Благодаря за вниманието и до нови срещи”, обещава Мариола от Дуранкулак.

Разбира се, остава загадка дали това са реалните размисли, страсти и убеждения на гласимащата българка, или е просто пародия от нейна страна.