Ако все още се чудите какво може да подарите този Св. Валентин, изберете най-универсалния подарък – здравето!

Pulse Fitness & Spa Ви дава възможност да закупите карта за веригата за период от 2 до 12 месеца и да получите втора карта напълно безплатно!

Втората карта е с двумесечна продължителност и може да бъде за всеки, който изберете – любим човек, роднина или приятел. Освен това тя може да бъде активирана и в ден, различен от деня на закупуването на първата карта. 

От лайфстайл веригата пускат в продажба 100 карти от тази промоция. Офертата е валидна до 14.02 или до изчерпване на количествата.
 
♦ Можете да заявите своето членство по 3 начина:

♦ На място във всеки от обектите

♦ На телефон 0700 44 044

♦ Онлайн на този линк, ако искате да сте сигурни още сега, че ще успеете да се възползвате от предложението

„Целта ни е да стимулираме повече хора да започнат да спортуват. Няма нищо по-ценно от здравето.“ – коментират от веригата. Освен всичко друго този тип активност ще даде възможност на хора, които не искат да започват да ходят на фитнес сами, да посещават спортните клубове със свой близък и по този начин постепенно да добият увереност в залата.

Абонаментът е целодневен и дава достъп до всички Pulse Fitness & Spa клубове в града, в който е закупена картата. Услугите на веригата са фитнес, спа и групови занимания. До всичко това може да получите достъп само с една карта, която сега е само на няколко клика разстояние от Вас.