По-рано днес цяла България бе потресена от лютите закани на освирепял циганин от Войводиново, който сипеше заплахи към българите. И не само това. Той ги наричаше „гяури“, на които „ще разкажат играта и ще горят и страдат“.

Оказа се, че Салхо Кисимов има куп профили в социалните мрежи. За сметка на това повечето са заключени, но има и редица достъпни снимки.БЛИЦ припомня, че малко след това евродепутатът Ангел Джамбазки изригна заради Салхо.

Съпругата на вицепремиера Томислв Дончев - Светлана, пък предупреди, че съвсем скоро ще се превърнем в циганска държава.

В един от тях скандалните профили на Салхо има ново видео, което той си е пуснал само преди няколко часа. Този път той не сипе никакви закани, а напротив само повтаря колко съжалява и се извинява.

„Хора, казал съм го и пак ще го кажа – извинявам се. Значи – не знаех къде са ми децата, не знаех какво да направя, с 300 зора си открих жената, децата. Не знаех къде, к`во е, що е, не знам за вас дали е нормално, но за мене беше нещо ужас. Бягат, тичат, не знам къде са, рева, ревем, притесняваме се. Пак се извинявам на всички, които съм обидил, ако съм обидил някой, който… мисля, че да – много хора се обидиха. Съжалявам много. Извинявам се. Просто в това село съм ял много хляб. Доста години съм живял. Затова се извинявам пак. Извинявайте хора, пак се извинявам. Не знам просто какво да кажа – съжалявам, ако сте се обидили. Така е, и мен обиждате, псувате ме, и жена, и деца, всичко – цигани, мангали и така нататък. Пак се извинявам. Съжалявам много хора. Вече си открих жената и децата къде са, благодарение на някои хора“, е малка част от излиянието на Салхо Кисимов.

Вижте цялото му видео: