Благоевградчаката Мария Любенова стана жертва на опасна схема днес. С обвинение, че е откраднала портфейл, тя била нападната от непозната за нея жена, в района на спирката на бул. "Св. Св. Кирил и Методий" в Благоевград, разказа Мария. Жената започнала да дърпа чантата й и да бърка в нея, крещейки, че Мария и взела портфейла.

"Останах като гръмната, непознатата се приближи до мен, взе да ругае, да крещи и да ме дърпа зверски. Направих опит да кажа, че нещо се е объркала, но тя не спираше да крещи. Качих се в автобуса, тази по мен, шофьорът и пътници се намесиха, свалихме я от автобуса при трето училище и извикахме полиция.

Когато полицията се появи, тази изведнъж се разкрещя, че си е намерила портмонето. Закараха я в управлението, където написала жалба срещу мен, че съм я обвинила в кражба. Преди минути бях в полицията и разбрах, че се казва Елза Спиридонова, бивша магазинерка в стария ГУМ.

Подадох жалба и аз за обида и за това, че буквално ме нападна, одраска и притесни страшно, получих сърцебиене. Предполагам, че тази жена прилага тази схема и по отношение на други хора, затова бъдете внимателни“, каза Любенова, която предостави и снимката направена на въпросната Елза. 

Вижте я:

Мария Любенова

Източник: struma.com