Страхил Караманов - Караманов, който бе задържан с дрога на Околовръстно шосе в Пловдив, има зад гърба си интересна любовна история.


Той и 32-годишен мъж от Марково бяха арестувани на околовръстния път за Пазарджик. Те са били в лек автомобил „Рено лагуна“, управляван от приятеля на Страхил.  По надлежния ред полицейските служители установили, че водачът управлява превозното средство под въздействието на кокаин, пише "Трафик".

При последвало претърсване от купето на автомобила е иззет повече от 25 грама кокаин.

Двамата са задържани, а случаят е предаден на прокуратурата.

Карамана е добре познат в квартала, където живее. Собственик е на рибния ресторант на пътя за Първенец. Той е сред старите, но активни играчи на пазара с дрога. Мълвата го свързва с друго известна личност от местния ъндърграунд - Радослава Кисьова - Фафа. Тя бе арестувана преди година заедно с дилъра Иван Керански, по известен като Гъзев, Тогава той бе заловен със 700 грама амфетамини и 25 гр. кокаин. 

Радослава живя няколко години с Керански, след раздялата с предишния си приятел Ицо Главата, който също има криминално досие.

Преди това името й се свързваше с това на Красьо Песа, който също бе сред постоянните "клиенти" на пловдивската полиция, тъй като се занимаваше със сводничество и наркотици. Карамана обаче е първата й любов твърдят запознати, и след като Керански - Гъзев влезе в затвора за 2 години, тя се върнала при него. 

Той пък от своя страна се развел със съпругата си, за да бъде отново с Фафа.