Ексхибиционист върлува в квартал "Христо Смирненски" и сее смут, потрес и възмущение сред гражданите. По думите им, най-често извратеният тип се спотайва точно зад мола в „Западен“, в близост до детска площадка. За проблема сигнализират загрижени пловдивчани в социалните платформи, информира marica.bg. 

„Крие се в храстите до паркираните коли. От месец август е там и когато най-вече момичета и жени преминават, излиза от храстите със свален панталон и плаши хората. Това е гнусно и ненормално! На 2 метра има детска площадка и играят деца“, пише жената, която повдигна темата в мрежата. Тя разказва как е подгонила мъжа с колата си и той бързо е избягал към железопътните линии. Винаги носил бяла шапка. Жената дори твърди, че е подала сигнал до полицията, но адекватни действия към този момент липсват. 

Темата предизвика ожесточена дискусия, в която се включиха много пловдивчани от района. Според казаното от тях мнозина са засичали мъжа на различни локации в квартал „Христо Смирненски“. 

„Наскоро този мъж беше на ул. „Лерин“. По това време разхождах кучето с приятеля ми и мъжът започна да вика: “Защо не го хвърлиш това куче”. След като му отвърнах, разбрах, че е за лудница“, пише друга потребителка. 

Друг пловдивчанин твърди, че вижда този човек често, между 18 и 19 часа, почти всеки ден, по тротоара на бул. „Пещерско шосе“. Според него мъжът е безобиден: „Напъхал си е нещо за обем в гащите и очаква да го забележи някой“, пише той. 

Малко по-надолу млада жена твърди, че дори е била преследвана от съмнителния мъж, който тръгнал след нея, докато тя разхождала детето с количката. За щастие успяла да избяга. Тя често е засичала ексхибициониста на улица „Юндола“, близо до Математическата гимназия, където участ стотици ученици. Тъй като липсва адекватна реакция от страна на институциите, пловдивчани се заканват със саморазправа в социалните мрежи.