От известно време насам, част от българския хайлайф, споделят с последователи от социалните мрежи, как се борят с излишните килограми! Всички те говорят за продукт, който не е известен на българската аудитория, а всъщност твърдят, че е много ефективен. Това ни провокира да проучим продукта и да предоставим на своите читатели полезна информация за него. Продуктът носи модерно име Upgrade U for 40 days - Подобри себе си за 40 дни.

Оказа се че фирмата, която го предлага, е българският бранд Здравелина. Открихме, че не малко популярни лица, като попфолк певицата с ангелски глас Десислава, реалити звезда и инфлуенсър Лиляна Ангелова, известната сексоложка и идол на много български дами - Наталия Кобилкина, инфлуенсърката и бизнесдама Цвети Василева, певицата и тийнидол Биляна Лазарова, журналистката и водеща Мира Добрева, професионалния боксьор, танцьор и хореограф Джоана Нуамеруе, както и много други.Проучихме, че продуктът е безвреден, изцяло с натурални съставки, a ефектът е голям, като не е задължително да спортувате, докато го приемате и е без йо-йо ефект. Оказа се, че в уникалната формулата на добавката са комбинирани 10 съставки.

Продуктът притъпява апетита и създава чувство за ситост, благодарение на глюкоманана, извлечен от рядката японска гъба - Конджак! Интересното в случая че глюкоманан, разтворен във вода, набъбва 50 пъти собственото си тегло и ни носи чувство на ситост. Останалите съставки благоприятстват вашия тонус, коса, кожа и нокти. Продуктът се използва както от жени, така и от мъже.

В заключение на хора, ползващи формулата, споделят за свалени между 3 и 6 килограма за 40 дни без засилена физическа активност. Продуктът е силно препоръчван от топ дерматолога и специалист д-р Мая Куртишева.

След преглед на сайта на Здравелина се оказа, че привърженици на марката са сред най-известните - народната певица Николина Чакърдъкова, участника в Игри на волята и професионален състезател по кросфит - Иван Драганов, вицесветовен шампион по самбо и непобеден ММА състезател Валентин Бенишев, националите по бокс и носители на Купа "Сстранжда" Радослав Панталеев и Симеон Чамов, както и много други родни звезди и спортисти.

Приятно изненадани останахме, след като направихме опит за поръчка, с нас се свърза служител на Здравелина, който ни даде персонална информация и безплатна здравна консултация. Ако сме ви били полезни с тази статия, можете да разгледате сайта на продукта - zdravelina.bg.