За втори път Античният театър в Пловдив се превръща в гигантска рок сцена за Рони Ромеро и бенда Intelligent Music Project и ще бъде разлюлян от разтърсващите хитове на прочутия български учен и филантроп д-р Милен Врабевски.
 

Точно в 19,30 ч. на 25 септември феновете на истинския рок ще чуят хитовите парчета, с които Рони Ромеро, Карл Сентанс и Боби Рондинели заедно с българските музиканти от бенда вдигнаха на крака публиката в Пловдив, Варна, Бургас, София и Солун.

 

Песни, които все още не са били изпълнявани в Античния, ще звучат за феновете в града под тепетата. Сред тях е и парчето Yesterdays That Mattered, част от четвъртия албум на д-р Милен Врабевски - Sorcery Inside, което достигна над 1 милион гледания в YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=iQbe1nmtejc. Преди него над милион гледания събра друг хит на д-р Врабевски - "Every time" – с него Рони Ромеро предизвика фурор във Варна заедно със Саймън Филипс.Автор на музиката и песните, на които ще се наслади публиката в Античния, са дело на д-р Врабевски, прочутият у нас и в чужбина хуманист с много престижни награди за постижения в областта на науката.

Освен че е отдаден на науката и е радетел на българските ценности, д-р Врабевски притежава невероятен талант на композитор, текстописец и музикант – той е автор на шест хитови албума, представени на големи сцени у нас и зад граница от топ звезди. Той е създател и на страхотния рок бенд Intelligent Music Project, в който греят звезди от българския музикален небосклон: Стоян Янкулов-Стунджи, Ивайло Звездомиров, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Лина Никол, Самуел Ефтимов, Славин Славчев.

Рокаджиите вече се готвят за края на турнето на Рони Ромеро и Intelligent Music Project в Античния, където ги очакват страхотна музика, жесток вокал и разтърсващ саунд. Все още могат да се намерят билети за рок събитието на есента: https://bit.ly/3dSibEB