Изразяваме възмущението си от отношението към Милена Славова, от омразата и опитите да затворят устата й. Обидите, блокирането на профила й във фейсбук, соченето с пръст, още повече доказват нашето убеждение, че неолибералните течения налагат обратна дискриминация у нас. Това се посочва в позиция на СДС. 

Милена Славова е блокирана, защото не подкрепя гей-парада и нарича нещата с истинските им имена! А дали са блокирани профилите на тези, които изляха върху нея лични обиди, заплахи, и не се посвениха да използват език на омразата?

Жесток скандал в ефир! Милена Славова си крещя с Елза Парини заради голи гей задници

Когато те обиждат – няма проблем. Когато някой, който не ги подкрепя, изрази мнението си, веднага е подложен на публичен линч.

Милена Славова е от поколението творци, които допринесоха за победата на демокрацията в България и го правеха от сърце и по убеждение! Тези хора трябва да бъдат уважавани и ценени. И когато изразяват свободно мнението си, е добре да бъдат чути, а не охулвани!

Подкрепяме Милена и я поздравяваме за ясната и смела позиция! Човешките ценности и нормалността трябва да бъдат обща кауза на всички здравомислещи българи.