Овен - Венера току-що се е преместила на върха на вашата слънчева карта. Ще бъдете в центъра на вниманието. Другите могат да бъдат особено заинтригувани от вашата гледна точка, таланти, чар, изпълнение или услуги.

На свой ред можете да бъдете мотивирани да подобрите тези неща! Събитията, които се провеждат сега, могат да стимулират вашата амбиция и нежно да ви подтикнат да дадете всичко от себе си.

Тези зодии са най-предразположени към магии

Освен това този период засяга взаимоотношенията и дейностите, свързани с възрастни членове на семейството, шефове и изобщо хора на власт. Връзките с жени през този период значително ще повлияят на бъдещето ви. 

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –12, 13

Телец - Меркурий се премества в сектора на кариерата и репутацията, прекарвайки време в тази област на вашата слънчева карта до 15 март. Това е период, в който общувате с по-голямо въздействие и измисляте дългосрочни стратегии, които ви приближават до целите ви.

По време на този цикъл вашите мисли и разговори ще се въртят по-често около вашите отговорности. Венера ще транзитира през 9 дом и е в хармония с вашия знак, повишавайки вашата привлекателност и личният магнетизъм и през следващите седмици. Успех ще донесе в романтичните отношения.

Благоприятни дни – 12, 13, 16, 17

Бъдете внимателни –14, 15

Близнаци - Ще имате по-спокойно и благоприятно време от обикновено да изразявате себе си и да предавате идеите си гладко. Наслаждавате се на позитивност във възгледите, мислите и разговорите си до 15 март.

Вие прегръщате нови начини за разрешаване на проблемите, тъй като сте уморени от старите правила. Търсите нови хоризонти и може да откриете нови и вълнуващи интереси.

Венера, преминаваща през осмия ви дом, носи късмет по въпроси, свързани с общи финанси, с чужди пари, както и със застраховки, наследствени дела и т.н. Обикновено благоприятства финансови спекулации, инвестиране в съвместни предприятия. Ако имате връзка, отношенията ви ще станат по-близки.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –11, 16, 17

Рак - Меркурий ще транзитира вашия слънчев осми дом, привличайки ви към по-задълбочено мислене, изучаване и разговори до 15 март. Подходящо време е да измислите нови и печеливши стратегии и планове. Венера се намира във вашия седми дом. Човек по това време обикновено е приятелски настроен, общителен, търси контакти с други хора, създава нови запознанства. Често привлича вниманието към себе си със своята учтивост и приветливост. Също така през този период вие установявате добро разбирателство с вашия брачен партньор. Ако сте необвързани, предстоят флиртове, любовни афери.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни –12, 13

Лъв - Венера се намира във вашия шести дом (здравето и работата) до края на месеца. Този период се характеризира с хармония в трудовата дейност. Дори ако настоящите обстоятелства не го изискват, все пак е полезно да се създадат добросърдечни отношения със служители или колеги. 

Вашата работа може да включва правни проблеми. В

ъзможни са служебни романтични връзки или флиртове, свързани с колеги или клиенти. Меркурий транзитира през сектора на партньорството до 15 март. През този период можете да постигнете благоприятни договорни условия и подобряване отношенията с партньори и съюзници.

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни –14, 15

Тези зодии са най-предразположени към магии

Дева - Меркурий, вашият планетарен управител се намира във вашия сектор на работата и здравето до 15 март. Вашите мисли и разговори често се насочват към работа, здраве и други практически въпроси от ежедневието.

Времето е подходящо да усвоите нови умения, особено практически и да потърсите информация, която ви помага да подобрите работата, здравето и навиците си. Венера е във вашия пети дом.

Този период благоприятства връзките с деца, укрепването на връзката с романтичен партньор или разширяване на кръга от познати. Като цяло ще имате късмет.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни –11, 16, 17

Везни - Меркурий е във вашия сектор за забавления, романтика и удоволствия, в хармония с вашия знак и може да се почувствате доста освобождаващо. Сега по-удобно и свободно ще можете да изразявате своите идеи и мнения. Вие сте по-комуникативни и приятелски настроени по време на този период, който продължава до 15 март и сте склонни да търсите интелектуални забавления или умствена стимулация. В една романтична връзка може да имате по-силна нужда от комуникация и движение. Фокусът ви е върху личните въпроси. Намирането на творчески канали или начини да дадете глас на някои от вашите вътрешни копнежи може да бъде полезно.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –12, 13

Скорпион - Меркурий ще транзитира сектора на вашата слънчева карта, който управлява сърцето, дома и семейството. Мисловните процеси са дълбоко интуитивни през този период, който продължава до 15 март.

Венера се намира във вашия трети дом подобрявайки комуникациите ви. Вашите думи могат да ви приближат до другите, поне по дух. Сътрудничеството може да бъде отлично, прокарване на кауза или общуване с нов приятел.

Този период е свързан с повече чар, чувство за хумор, възможност за лесни контакти.

Благоприятни дни – 12, 13, 16, 17

Бъдете внимателни –14, 15

Стрелец - Меркурий ще се движи до 15 март във вашия трети дом. Като планета на комуникациите, там се чувства като у дома си! През този ще ви помага да придобиете по-голяма умствена яснота.

Той ви насърчава да се свързвате и установявате връзки, да придобиете нови интереси и умения, да споделите вашите идеи. Разговорите протичат по-естествено и с лекота сега.

Венера преминавайки през втория ви дом може да увеличи доходите ви. Ще ви вълнуват паричните въпроси. През този период може да си купите красиви неща или бижута, ако сте жена, а мъжете са по-склонни да купуват подаръци на своите любими.

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –11, 16, 17

Козирог - Меркурий е във вашия ресурсен сектор, където ще остане до 15 март. Това влияние е от полза за практическите ви дела - вие привличате повече внимание по въпроси, свързани с финанси, ценности, вещи и комфорт.

Именно тези неща могат да ви бъдат в ума през следващите седмици! Венера е във вашия знак с престой от три седмици, повишавайки вашата популярност. Като цяло късметът ви е гарантиран. Излъчвате чар, който привлича другите. 

Това не означава, че всички наоколо ще падат в краката ви, но поне ще привличате внимание. Подходящо време за любовни срещи.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни –12, 13

Представителите на тези зодии владеят бялата магия

Водолей - Меркурий е във вашия знак до 15 март. Ще ви помага да вземате по-бързи решения. Това е неспокоен период. Предпочитате да поемете ръководството, когато става въпрос за умствени или интелектуални задачи, вместо да се консултирате с други или да си сътрудничите.

Може да се наложи да положите малко допълнителни усилия, за да отделите време за релакс. 

Венера е във вашия 12 мистериозен дом. По това време човек се потапя в собствените си чувства, започва да възприема светът чрез вътрешните си усещания. Мнозина ще се стремят да се изолират от света, за да се отдадат максимално на своите вътрешни преживявания. 

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни –14, 15

Риби - Венера се намира до края на месеца във вашия 11 дом. Това е времето, когато някои мечти и надежди се сбъдват. С приятели се установяват топли отношения.

През този период има опасност обаче да попаднете под влиянието на приятел, въпреки че може да не осъзнавате зависимостта си. Транзитът на Меркурий през вашия 12 дом ще помогне да научите уроците от миналото и да достигнете по-високо ниво на съзнание. 

През този период няма да сте много запалени по контактите. 

Ставате по-потайни, не афиширате интересите си, предпочитате самотни умствени дейности, които позволяват да се отдадете на мислите и мечтите си безпрепятствено.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 11, 16, 17