Пътният експерт Диана Русинова отново извади на светло кирливите ризи на инфлуенсърка и носителка на титлата „Мис Силикон“ за 2022 Катрин Йорданова.

Родна миска взриви мрежата: Лети с бясна скорост по АМ "Тракия" и... ВИДЕО

Припомняме, че както БЛИЦ писа Йорданова стана скандално известна в началото на януари и с неразумното си шофиране. Оттогава се появяват и други видеа, които шокират потребителите. Един от тях бе именно Диана Русинова, която разкритикува силиконката и обясни подробно до какво водят действията ѝ.

Русинова сега написа и друг коментар, в който анализира последният клип на Йорданова. Ето какво гласи той:

Това девойче продължава да си прави каквото си поиска. Днешният й клип е от бул. “История славянобългарска” (бившата 202-ра), гр. София. Там ограничението е 50 км/ч, тя кара с над 60.

За протокола: при скорост от 60 км/ч., за 28 сек. колкото е продължителността на клипа, това момиче е изминало 467 m, в което разстояние тя няма никаква идея какво се случва около нея.

Няма да коментирам кучето, което е в краката й, ако попадне между педалите какво ще се случи. Не коментирам и това, че над 500 m изобщо не държи волана с ръце, а си гали кучето, добре, че няма котка. Колкото до спекулациите, че това не била тя, а това не било същата кола, същото куче, дори ръката със специфичната татуировка не била същата, това е просто израз на очевидното безсилие на полицията и държавата да извади подобни джигити от пътя.

В контекста на сутрешната ми публикация, не очаквам МВР да направи нещо, за да я озапти. Явно се чака да убие някого или себе си, преди да вземат мерки.

Преди да тръгнете да я защитавате, горещо ви насърчавам да се замислете, дали ако убие вас или ваш близък докато се снима, ще сте толкова благосклонни към тази т. нар. “инфлуенсърка”. За да си инфлуенсър трябва да вдъхновяваш с примера си, а не с простотията и противобщественото си поведение.

Министерство на вътрешните работи

Главна дирекция "Национална полиция"

СДВР Столична Полиция

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук