“Видя ли синия ягуар?” и “Ти снима ли се със синия звяр?”. Това са два от най-често задаваните въпроси, които стигнаха до редакцията на Блиц от района на Националния стадион в София.

Проверката ни обаче установи, че не става дума за представител на вида котки с необичайна окраска, а за луксозна лимузина, изтипосана пред централния вход на “Васил Левски”.

Според проучване на американски учени луксозната кола е в състояние да промени, както възприятието на други хора за нас, така и личната ни самооценка.

Размерът и тук играе съществено значение – големите автомобили респектират останалите, а леките коли се възприемат като по-луксозни от джиповете. Това е и една от основните подбуди, която кара хората да мечтаят за луксозно возило.

Лъскавата и мощна визия на ягуара, паркиран от вчера (16.07), пред “Васил Левски”, събира погледите на всички минувачи.

Някои от тях се снимаха с него, а социалните мрежи вече се наводниха със селфита с колата. „Искаш ли да те повозя с моята кола“ е рефренът от парчето на Криско, с което се тагват селфи и ягуар маниаците.

Впечатляващият звяр на четири колела е специалната печалба, предназначена за празничния тираж на тотото на 15.08.2019 г. В надпреварата за него обаче се влиза не със селфи, а с поне един фиш от играта "6 от 49" за 65-ия тираж. Печелившият номер ще бъде изтеглен чрез жребий във "Втори ТОТО шанс" на играта.

Проверка на Блиц показва, че базовата цена на този автомобил е 81 800 лева. А кралско синият цвят на колата създава усещане за лукс, аристократичност и съблазнява любителите на скъпи возила.

Това е четвъртият ягуар, който СПОРТ ТОТО раздава през последните шест месеца. Първите два бяха част от празничните тиражи за Коледа и Нова година, а третият - за Великден.

В началото на годината едната кола замина за Габрово с 37- годишния Тодор Генев. Вторaтa беше връченa в гр. Пловдив, а третaтa - събира погледите в с. Поленица, община Сандански.

Кой ще яхне новото спортно возило от тотото, предстои да разберем на 15.08.2019 г.