Позорно изхвърлената от Нова телевизия Виктория Бехар се е настанила досущ като ВИП персона по време на официалната церемония при пристигането на папа Франциск в София. Това разкриват скандални снимки, които взривиха от възмущение обстановката ш нюзрума на най-гледаната телевизия.
Доскорошните колеги на Бехар кипят от гняв за наглостта й да си присвоява заслугите им за отразяване на главата на Римокатолическата църква.

"Абсурдно е арогантното поведение на Бехар да обяснява наляво и надясно колко добре се е справила с поднасянето на новините от визитата на папа Франциск, при положение, че през цялото време тя си стоеше като манастирска котка около политиците, бизнесмените и духовниците, които бяха на събитието.
 

 Това е нейна запазена марка - да се отърква около силните на деня, за да може след това да си проси услуги", не крият възмущението си от нюзрума на Нова.

Те не могат да скрият потреса си от плоските номера на Бехар да се пробутва в протестърските медии от кръга "Капитал" за жертва на Делян Пеевски. По този начин Бехар показва, че е овладяла репертоара на няколко свои колежки, които направиха кариера само защото висяха пред портите на депутата и истерично звъняха на звънеца.

Преди да бъде шутирана от Нова, Бехар успяла да си издейства тлъста заплата и да се уреди със синекурен пост в медията, използвайки промеждутъка от преговори по сделката за придобиване на телевизията.

Служителите и журналистите на Нова си отдъхват с облекчение, че след прогонването на Бехар от медията, няма да се подиграват с професионалните им способности.

Едва ли е случайно и обстоятелството, че Виктория Бехар е била уволнявана от немалкото медии, които са допуснали грешката да я назначат.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!