Специално за всички родители, които още не са решили как ще зарадват децата си по повод Деня на детето, VIVACOM предлага решение: смарт подаръци на отлични цени. Умните аксесоари осигуряват забавление за децата и спокойствие за родителите през лятната ваканция.

Родителите могат да изберат подарък за своето дете между всички модели MyKi - MyKi Watch, MyKi Touch и MyKi Junior.  И трите устройства са с привлекателен дизайн, здравина, силиконова каишка и защита на екрана, което ги прави перфектния спътник на децата. Благодарение на високотехнологичната разработка и вградените SIM карта, GPS приемник, микрофон, говорител и сензор за допир, MyKi Watch е много повече от часовник, той осигурява забавление за децата и спокойствие за родителите. Разполага с интелигентен GPS/GSM тракер. Така устройството може да бъде контролирано, наблюдавано и настройвано от смарт телефона и таблета на родителите. Моделът MyKi Touch разполага с възможност за задаване на локализация – ако детето се намира в зона, където има Wi-Fi, то ще бъде локализирано с точност в самата сграда. През апликацията може да се добави бърза безопасна зона, според локалната Wi-Fi мрежа, определена от родителите, а те ще получат незабавно уведомление, ако детето я напусне.

За по-големите перфектният подарък е моделът MyKi Junior. Той предлага и възможност за двупосочни видео разговори с родители или с приятели, може да изпраща и получава емотикони, снимки и гласови съобщения, има вградени няколко забавни игри, педометър и калкулатор.

Отличен подарък за Деня на детето са и детските активити тракери Garmin. Устройствата стимулират физическата активност - децата получават бонус точки и отключване на нива на игри с любими герои, които са тематични и в дизайна на продуктите. И не само това – те са здрави, надеждни и с модерен, младежки дизайн за допълнително удоволствие за децата.

Garmin Vivofit Jr. 2  предвижда активно участие и на родителите – специално приложение, синхронизирано с мобилното устройство на възрастните, дава възможност да се добавят профили за няколко деца, за да проследят крачките, съня, ежедневните дейности и данните за всяко дете. Родителите могат да  създават задачи в приложението и да насрочват сигнал в определено време, който ще се изпрати директно до устройството с избраната икона и текст. Активити тракерът е перфектен и за семейни съревнования – отличен начин да споделите ваканцията със своето дете.