50-килограмово куче от порода Кане Корсо нахапа тежко 10-годишно дете в Крън. Детето, майка му и собственичката разказаха за инцидента пред bTV. 

"Тръгнах към вкъщи, видях жената с кучето и попитах дали може да погаля животното. Собственичката ми отказа, но кучето се откъсна от синджира си и ме нахапа. Едни хора дойдоха, защото чуха пищенето ми. Болеше много първите няколко дни", разкри Марк, който беше нахапан тежко в събота. 


Ужасяващо: Върколакът Кане корсо нямал никаква милост към детето в Крън СНИМКИ

"Майката на детето разказа, че е разбрала за тежки инцидент след като е чула викове на съседи. Изглеждаше уплашен, блед, беше целия в рани. Веднага извикахме полицията и линейката. За 5 месеца трябва да се възстанови физически, но психическите травми ще се видят в бъдеще. Има закони и трябва да се спазват. Животното е трябвало да бъде с намордник", коментира майката на Марк. 

Кървав ужас в Казанлъшко! 50-килограмово куче "Кане корсо" нападна дете

"Кучето беше без намордник - това е моята вина. Преди не е нападало никого. Животното е 3-годишно. Не разбрах кога стана. Ще вземем на кучето намордник засега, но ще го махнем", разкри Сафие, собственичката на Кане Корсото, нахапало 10-годишното дете.