Собственикът на полицейската кола от Лос Анджелис си навлече гнева на потребителите във Фейсбук. Той е сниман в столичния квартал "Красна поляна" да си изхвърля съвсем спокойно на улицата пластмасова чаша от кафе. 

"Преди 5 минути, ето този тип, който е спрял на кръстовището пред 92-ро СОУ "Димитър Талев"... отвори си дясната врата, за да си остави на земята внимателно чашката от сутрешното си кафе. Нека да му благодарим", пише жена, която е успяла да го заснеме. 

Под поста й потребители коментират, че това е пълна липса на възпитание, а други разказват, че и преди са виждали въпросната кола из квартала. 

Според тях шофьорът работел в трамвайното депо и често обикалял и то на висока скорост квартала. 

Самият автомобил с обозначенията на полицията в Лос Анджелис влиза в България през 2011 година. Тогава го купува Свилен Симеонов. 

"„Историята на колата е - тя е минала през доста държави. Купува я ирландец, който я поръчва от интернет. Колата е била нормален патрулен автомобил в Лос Анджелис. След това я обявява за продан в България, където идва и така стигнах до нея. Колата е била на шерифството в Пътнам, което е в сърцето на Лос Анджелис. Вероятно с нея са били задържани доста знаменитости. Надявам се да е така”, казва тогава Свилен Симеонов. 

Според него тази кола била добра инвестиция, защото при многобройните палежи на коли точно полицейската щяла да вдъхне респект у апашите.