Единствената нашенка, цъфвала на корицата на американския Плейбой, Соня Васи, гори в нова любовна авантюра с млад ослепително красив американец, съобщава в. "Нощен труд", позовавайки се на нейни приятели отвъд Океана. Той се казва Тош Янес и в момента е от актуалните модели в САЩ.
"Вярно е, че имам нова тръпка. Ако трябва да бъда откровена - като го видях, дъхът ми спря! Истината е, че той ми дава точно тази връзка, от която имам нужда, без планове за бъдеще и разни там неща", довери по телефона от Лос Анджелис Соня.
Дали заради новата тръпка или по други причини, но Соня отлага на няколко пъти идването си в България за това лято. "Може би през септември ще си дойда... Стягах се с групата ми Creep за концерта на Металика. Даже имах разговори с промоутъра на концерта Петър Петров да подгряваме, но той два месеца не даде знак ще пеем или не", довери пред НТ Соня.

На 6 август щерката на Васи Бриана навършва пет години и майка й стяга бляскаво парти. Както всяко малко момиче в Щатите, така и Бриана е луда по тинейджърската попсензация на Дисни Хана Монтана. Затова иска цялата къща да е в този стил - цветя, пеперуди, кучета. Понеже Соня не й разрешава да си има домашен любимец Бриана е поискала да й доведат кучета под наем.
Естествено купонът няма да мине без таткото на момиченцето - секссимвола на бейзбола Брейди Андерсън. Той живее през няколко къщи от Васи и редовно взима малката за по няколко дни. /БЛИЦ