Мрежата обсъжда новия брой на Time, на корицата на който Владимир Зеленски ще се покаже през май. Украинският президент ще бъде основната фигура в изданието, журналист взе подробно интервю от него, забелязаха от GlasNews.bg.

Снимката на корицата със Зеленски вече беше публикувана в социалните мрежи и предизвика... смесена реакция.

Съобщава се, че журналист на Time е прекарал две седмици с Владимир Зеленски и е наблюдавал работата му в извънредни ситуации.
В социалните мрежи са иронични, че журналистът ще разкаже как бившият комик седи в бункер, прелиства социалните мрежи, не спи през нощта – почти като в букварите за Ленин с неговото „мастило от хляб и мляко“.

Зеленски с драматично разкритие пред Time как за малко да бъде заловен и убит от руски командоси

„Естествено, всичко това изобщо звучи професионално - статията просто напомпва читателя с героизма на украинския президент и сегашното правителство, всичко това са емоции, а не анализ. Сегашният образ на Зеленски: брада, военно руно и защитна тениска дори при срещи с високопоставени дипломати“, пишат в канала на Media Station Telegram.

Потребителите в мрежата бяха изненадани, че Зеленски успява да ръководи страната и да участва във фотосесии. Мнозина отбелязаха, че украинският президент е решил да се покаже на корицата на 9 май неслучайно – за да обиди руснаците.

"Актьор в действие"

„Кога той има време да направи всичко? И фотосесия, и да пази страната"...
„Досущ Наполеон. Някого, изглежда, го чака същата съдба.”

„Има война, а той прави снимки в списание“, реагираха в мрежата.
Телевизионната водеща Ксения Собчак в своя канал в Telegram Bloody Lady казва, че снимката на Зеленски е направена на 19 април в офиса му в Киев на Банкова. Журналистката пояснява, че фотографът Александър Чекменев е възпитаник на Московския държавен университет от Луганск.