Специалист обясни откъде е най-добре да си купим козунак
По думите му България внася агнешко месо, тъй като няма българско производство, няма животни по пасищата и поляните.
"Производството на яйца също намалява. При боядисаните яйца няма големи рискове, защото тяхната трайност се увеличава. Може да имаме доверие на етикета, на срока на годност и на това, което е отбелязано", допълни Николов.
Според него добрият козунак има малко съставки и най-добрият вариант е да си купиш козунак от кварталната фурна.
"Има бум на оплакванията на потребителите от мобилния интернет, сигналите са десетки. Трябва да има комуникация между компанията и потребителите. Рано или късно ще се отиде на съд с всяка една от тези фирми", добави Богомил Николов.
Той коментира и най-честите проблеми при пътуванията по време на празничните дни.
"Най-честата грешка при организираните пътувания е екскурзоводът да не говори езика, който е необходим при пътуването. Тогава пътуващият трябва да се обади на туроператора и да потърси правата си. Обикновено снимките от хотелите са фалшиви. Самостоятелните пътувания също могат да бъдат рискови", отбеляза Богомил Николов.
По думите му българите най-много се оплакват от отношението и качеството.
"В този случай ние няма какво да направим, изходът е да не посещаваме това място отново и да не го препоръчваме. При пътуванията в чужбина дублираните резервации са най-честият проблем", каза още Богомил Николов.
Последвайте ни
0 Коментара: