Аз не съм педофил, не съм престъпник, направете си справка в полиция и вижте дали някой, някога се е оплакал от мен, така започна изповедта си пред репортер на Struma.com уличеният в педофилия Иван Арнаудов от Разлог.

Мъжът бе записан на видеа от добиващата все по-голяма популярност ученическа група за лов на педофили в мрежата.

Момиче се бе представило за 13 годишна и разложанинът и уговорил среща, като преди това в чата си позволил да използва еротични намеци по отношение на нея и да и предлага разни сексуални удоволствия.

Ето разказът на Иван за опозоряващата го случка: "Тези, които уж ме разобличиха не са герои, престъпници са, организирана банда ученици, момичета и момчета, които са се събрали вероятно, за да изнудват хората. Аз съм жертва на престъпление, а не престъпник.

Какво се случи?! В 02. 30 часа в сайт за Възрастни, подчертавам възрастни, се запознавам с момиче без снимка, профил, който ми се видя интересен.

Започнахме да си говорим, сайта е само за хора, които търсят необвързващи връзки, или накратно правят срещи за плътски удоволствия. Та с това момиче се записахме и тя ми подметна, че е на 13 години, на което аз отговорих, че е невъзможно, защото в този сайт не пускат лица под 18 години. Тя ми заяви, че е написала, че е на 18, но аз пак не повярвах, тъй като ми говореше като обиграна млада жена. Позволих си волности в кръга на шегата, тъй като допоследно не вярвах, че е малолетна.

Говореше и имаше познания в сексуалната област като голяма жена. Беше крайно настоятелна за среща, съгласи се на минутата да излезе с мен, без всякакви колебания. Кълна се, че нито за миг не повярвах, че е на 13. Едно дете никога не може да говори като нея. Срещнахме се, а тя дойде с още момичета и момчета. Биха ме като куче, рязаха косата им, ритаха ме, аз съм на земята те ми мушкат тампони в носа, за да спрат кървенето, чупиха пръстите ми, беше страшно.

Същото момиче снимаше непрекъснато, вероятно и боят го има някъде, но е работа на полицията да го издири . Смляха ме от бой и така ме записваха , шокиран и уплашен. Затова на видеата съм такъв. После чакаха седмици преди да пуснат клиповете, вероятно, за да ме изнудват за пари, но след като не се обадих, са ги разпространили.

Съсипаха ми живота, а и не съм само аз тяхна жертва, но сигурно хората си плащат, за да не им разпространяват клиповете, каза Иван. „По отношение на случай от миналото му, за който писахме днес, че по сигнал на майка на момиче, той е заварен в леглото с нея, той твърди, че не е имал никакви прояви в полицията, не е бил никога с подобно  непълнолетно момиче.

Историята, с която го свързват се отнасяла за грък, а той просто бил викан за свидетел. " Съпругата ми, с която имахме тежък развод ви се обади и тя лично тя каза " Кажи къде да отида, за да разкажа, ти не си такъв човек, сподели Иван, който е завел дело срещу нападателите си.

Припомняме, че Иван е бил кандидат за кмет и кандидат за общински съветник от БСП в града. Има едно дете. 
Къде е истината в неприятния и силно унизяващ случай за Иван от Разлог. Време е полицията да се задейства и изясни кой казва истината. Ловците на педофили или техните жертви?!   

П. Попов