На 8 декември 2021 г. (сряда) във връзка с монтаж и подмяна на спирателен кран по ул. „Йордан Хаджиконстантинов - Джинот“, ж.к. „Надежда“ 2 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

ул. „Чудомир“, ул. „Добри Чинтулов“, ул. „Дравски бой“, ул. „Йордан Хаджиконстантинов - Джинот“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Йордан Хаджиконстантинов - Джинот“ на кръстовището с ул. „Горни порой“.

На 8 декември 2021 г. (сряда) във връзка с ремонт на хидрофорна уредба в ж.к. „Младост“ 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

бл. 34 и бл. 35.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 34.

На 8 декември 2021 г. (сряда) във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение по ул. „Васил Пешев“, кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

ул. „Урвишка крепост“ от ул. „12-ти април“ до ул. „Царичина поляна“
ул. „Васил Пешев“ от ул. „12-ти април“ до ул. „Васил Пешев“ № 13.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Пешев“ на кръстовището с ул. „Урвишка крепост“.

На 8 декември 2021 г. (сряда) във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение по ул. „Ген. Йордан Венедиков“, кв. „Полигона“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

ул. „Ген. Йордан Венедиков“ от локално платно на бул. „Цариградско шосе“ до борса „Къро“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред Тех парк.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.