Спортът е здраве и това е един безспорен факт, с който биха се съгласили всички хора, независимо от това дали те самите практикуват някакъв спорт или не. Ежедневната физическа активност е изключително препоръчвана от СЗО във връзка с текущата ситуация.

За съжаление тази година ни изненада със случващото се в цял свят и отново бяха предприети ограничения, които включиха затварянето на фитнесите и спортните центрове, считано от 28.11.2020 г. /събота/. Това натъжи доста голяма част от редовните посетители на залите, притеснявайки се, че няма да могат да поддържат форма. Всички фитнес ентусиасти имат цел, която преследват – отслабване, изграждане на мускулна маса, поддържане на общ тонус или издръжливост.

От Pulse Fitness & Spa обаче са свикнали да ни сюрпризират винаги положително и този път не закъсняха със своята изненада – те са решени да бъдат до своите клиенти в дните, в които спортните центрове не функционират! Във връзка с предприетите мерки, още на първия ден след затварянето на залите, те вече бяха подготвени със своя алтернативен метод за спортна дейност.

Те стартираха невероятна програма с онлайн тренировки, която всеки може да практикува, тренирайки вкъщи! Програмата е ежедневна, като през делничните дни има по две тренировки – сутрин и вечер, съответно от 11:00 и 17:00 часа. През уикенда почивката не е разрешена, защото онлайн тренировките продължават по график в 11:00 часа за един по-добър старт на деня Ви.

Видеата се излъчват на живо, като след това остават на Фейсбук страницата на Pulse Fitness & Spa, за да може всеки желаещ да има достъп до тях в най-удобното за него време.

Особено важно е да споменем, че всички предвидени програми са съобразени от техните професионални инструктори, като програмата е така направена и подредена, че упражненията да бъдат подходящи за всеки един човек. Тренировките ще включват минимален брой фитнес аксесоари Active Gym, които може да закупите бързо, лесно, удобно и на преференциална цена от тук: www.home.pulsegymshop.bg . За всичко останало са се погрижили лидерите в бранша – Pulse Fitness & Spa.

Разбира се, всичко това е напълно безплатно и със свободен достъп за всеки един човек, независимо от това дали е клиент на веригата фитнеси или не. Можете да се запознаете с тяхната програма на снимката по-долу:

Сами виждате, че тренировките са разнообразни и ще задоволят нуждите и очакванията на всеки. Споделяме Ви няколко снимки от вече отминали онлайн тренировки с топ треньорите на спортната верига.

Всяка тренировка ще има конкретна цел, която е предварително обявена в програмата, като общите цели на проекта „Тренирай вкъщи с Pulse Fitness & Spa” са: отслабване, изграждане на мускулна маса, общ тонус, издръжливост. Всеки вторник и четвъртък от 17:00 часа и в неделя от 11:00 часа ще се провеждат тренировки за напреднали по специализиран сплит. Тъй като епизодите са взаимносвързани, от Pulse препоръчват те да се гледат и практикуват последователно за оптимални резултати.

Още една изненадваща новина от тях е и фактът, че освен тренировки, ще има и онлайн семинари на теми, които пряко ни засягат и които ще бъдат допълнително полезни за нас. Като пример за Вас ще дадем предстоящия им онлайн семинар, който ще се проведе на 05.12.2020 г. /събота/ от 13:00 часа на тема „Как да се предпазим от контузии при тренировки вкъщи?“.

Бъдете и Вие готови за предстоящите онлайн тренировки от Pulse Fitness & Spa. Единственото, от което имате нужда, са няколко фитнес аксесоара, желание, усмивка и мотивация за един по-здравословен начин на живот!