Млад мъж се оплака от служители на охранителна фирма, които са се държали грубо, след което са го следили с автобомила си. От охранителната фирма отричат това да е вярно.

Малко след полунощ Росен Шарков и негов приятел са блокирани пред магазин в столичния квартал "Лозенец". Автомобил на охранителна фирма е паркирал пред тяхната кола.

"Аз ги помолих най-учтиво да преместят джипа. След поредния им отказ, защото трябвало да си изпушат цигарата, им казах, че бързам. Качих се в автомобила, те ме напсуваха, наплюха ме", разказа Росен , цитиран от Bulgaria ON AIR.

От охранителната фирма отричат да е имало плюене.

"Нашите служители ще бъдат наказани, ако са влезли в някаква вербална война с човека. По техни думи е имало провокативно поведение, те не е трябвало да отговарят на това поведение", посочи Антон Великов от "Делта Гард" .

Управителят на охранителната фирма се е свързал с Росен и въпреки че отрича голяма част от неговата версия, му обещал извинение.

Въпреки това потърпевшият, който е наскоро дипломирал се юрист, ще пусне жалба до наказателното отделение на Софийския районен съд.