20 статуетки ще отидат при своите победители в годишните награди на 359hiphop.com 
 
На 6 февруари зала ЕФЕ на хотел "Маринела" ще събере по традиция  на бляскава церемония всички български аренби и хип-хоп артисти на едно място. Емоции, стайлинг, готини хора и много добра музика ви очакват на най-голямото музикално събитие на годината. На кого ще връчи статуетката "Рапър на годината" шесткратният носител на титлата 100 KILA ще разберете съвсем скоро.
 
На сцената с  разтърсващи изпълнения ще видим 100 KILA,  Homelesz, The top Stoppers, Secta, Remi Toin & Internation Dance Academy 360, Masurski & Coco, Дара Екимова и на финала едно специално шоу от "Ъпсурт". Водещи на церемонията са Wosh MC и Yoko. Афтър парти  след 00.00 часа в клуб ЕХЕ, където с всички победители може да празнувате заедно. Всеки който си е закупил билет за церемонията, получава на място и своя фри пас за най-доброто афтър парти с участието на АМОК и ACBG.
 
Искаш да бъдеш част от най-голямото хип-хоп събитие на годината 359 Awards 2020, може да закупиш своите билети в мрежата на Eventim и Bilet.bg , както и на консиерж в х-л "Маринела".
 
За последни ВИП  места и последни промо билети може да се обадите и на + 359 879 444 485
Очакваме ви 6.02.2020 от 20.00 часа зала ЕФЕ на хотел "Маринела".
 
За повече информация следете www.359awards.com 
 
промо клип:
 
 


най-доброто през годините: