Преди минути се разбра за зрелищния арест на кметицата на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева. Русокосата политичка бе сгащена на пъпа на София точно пред Спортната палата.

По непотвърдена информация тя била хваната с крупна сума пари - 70 000 евро. Това била само първата вноска от поискани от кметицата 250 000 евро за издаване на разрешително за строеж.

Заради засилената полицейска блокада в района пред Спортната палата се образува голямо задръстване. Полицаи регулират движението, но се стигна до лек инцидент.

На един от тролеите, който минава в района му, "паднаха" тирантите. Това доведе за кратко до допълнително усложнение на обстановката.За щастие шофьорът реагира бързо и ситуацията бе овладяна.

Иванчева, която е бивша фризьорка, все още стои окована в белезници на столичния булевард "Васил Левски".БЛИЦ припомня, че по непотвърдена информация заедно с нея са арестувани още две жени, които са пътували заедно с нея в колата. Според читател на медията ни една от тях е била просната насред булеварда и била окована с белезници.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!