Идеалният кмет за Младост е Мария Илиева, твърди популярната певица Мими Иванова, която живее във втория по големина район в София. Според нея Мария Илиева отговаря на всички най-важни изисквания за идеалния кмет.

Тя е с богат управленски и административен опит, честна е, има семейство и деца, знае чужди езици.

„Мария Илиева е изключителен и доказан професионалист, човек с морал, който може да донесе промяната, от която Младост се нуждае“, категоричен е и обичаният актьор Васил Банов.

Двамата отново ще гласуват за нея в неделя на балотажа за кмет, издигнат от  дясната местна коалиция ГЕРБ/СДС. 

Подобна силна подкрепа за Мария Илиева оказаха и други популярни личности –  изпълнителите Милица от Тоника, Емил от Конкурент, Вензи, актьорите Албена Михова, Антон Радичев, Влади Въргала, Шкумбата, алпинистът Методи Савов, ръководителят на ансамбъл „Българе“ – Христо Димитров, както и хиляди други жители на Младост, които заедно изстреляха Мария Илиева като победител на първия тур на местните избори.
  
„Със сърце и душа, с професионализъм и опит ще работя за Младост. Заедно ще го направим по-зелен, модерен и подреден. Всеки жител на Младост заслужава повече – по-добро място за живеене и по-добри условия за децата“, категорична е Мария Илиева.

Тя е народен представител от Младост и знае проблемите и приоритетите на хората. Освен желанието си да работи за Младост, има и конкретни проекти за развитието на района.  

Сигурна е, че с подкрепата на хората, Младост бързо може да се превърне в един от най-зелените райони на София, с много повече паркове и градинки, а междублоковите  пространства да си останат зелени площи. С повече булеварди, по-добри квартални улици, допълнителни паркоместа и модулни паркинги на общински терени значително ще се улесни придвижването и ще има по-малко задръствания.

Планира да създаде още възможности за личностно развитие и за качествено образование за младите, а за децата – места в яслите и градините, много площадки за игра.

Един от приоритетите й е да реформира общината, която трябва да е по-ефективна и да функционира бързо и прозрачно.

„И най-важното, ще разчитам на съдействието на хората – с участието на гражданите в управлението районът ще стане такъв, какъвто искат да го виждат жителите му“, споделя Мария Илиева.