Шокираща гледка потресе столичани в съботния следобед в сърцето на града, точно пред сградата на президентството. Мъж влезе в шадравана и дори се опита да поплува във водата, докато смаяните зяпачи го снимаха с телефоните.
 
Той носеше перука с дълга руса коса. Тялото му беше покрито с нещо като гащеризон в телесен цвят, а отгоре – червен бански. За да е пълна приликата с Памела Андерсън в „Спасители на плажа“, той носеше червен спасителен буй и си беше напъхал подплънки, за да го докара на пищен бюст.
 
Стайлингът, обаче, се развали при потапянето във водата и „гърдите“ увиснаха неспасяемо. В края на клипа, който беше разпространен в социалните мрежи, „спасителят“ казва весело “Sorry” на човека зад камерата.
 
Шега или не, Фейсбук изригна от възмущение срещу гаврата, развихрила се точно под прозорците на президентството. Мнозина виждат в това подигравка с държавността, като един от потребителите пише: „Ми аз не съм ОК с това. Утре някой англичанин може да "врътне" един цър-пър на огъня на Незнайния войн“.
 
„На 90% тоя е поредният пиян холандец, англичанин или някакъв подобен... който е разбрал, че на тях всичко им е позволено когато дойдат в България“, коментира друг.
 
Мнозина смятат, че „спасителят на плажа“ е изгубил бас.