Организаторът на веганските протести Никола Донев е с нова, екстравагантна идея. Утре в района на столичния бул. "Витоша" няма да е за хора със слаби нерви, възрастни или майки с деца.
"Утре ще ядем хора с гарнитура и много кръв", закани се пред БЛИЦ Никола Донев. По този начин символично той протестира срещу избиването на невинни животни и лошото отношение към тях.


 
"Ще сме със свински, овчи и кравешки маски и ще ядем хора сервирани на маса с гарнитура и много кръв. Ще ги режем с гигански ножове и ще ги бодем с големи вилици. Като преди това ще ги сготвя  демонстративно. Ще е провокативно и атрактивно, ще има готвене , тарелки, пакетиране и другите традиционни вече видяни неща", разказва Никола Донев и разкрива, че този път протестът ще е по-ужасяващ от всякога.
 
"34 литра кръв съм подготвил и смятам да извършим кръвопролития по цялата "Витошка"!!!  До последната капка!!! Този път "Витошка" ще плувне в кръв като река", разкрива част от плановете си Никола Донев.



Това е поредният протест, който той прави в София и с всеки път атракциите, които устройва, стават все по-кървави. Според Никола Донев именно това е начинът хората да се стреснат и реално да се замислят за проблемите с насилието над животни. 

Мира НАЙДЕНОВА, БЛИЦ