Убийството на хазартния бос Коста Николов не е заради любовна драма. Това твърди собственичката на хотел в Слънчев бряг, която станала свидетел на кървавата драма. Тя разказа пред камерата на bTV как убиецът стрелял в момичето, опитало се да го спре.

„Симона викаше „Моля те, недей!“, но той се обърна и стреля“, добавя свидетелката.


Екзекуция: Обезумялата от ужас Симона крещяла на Михаил: Спри, моля те! Не! Не стреляй!

Бизнеса си Коста започнал от ротативки преди повече от 30 години. Залата му за хазартни игри в Нова Загора е от най-големите. Има и хотел на главната улица.

Коректен беше винаги, разказва Данаил Боянов. Той е служител в една от залите за хазартни игри. Ранената Симона пък е дъщеря на полицейски шеф.

Нови разкрития за фаталния любовен триъгълник в Слънчев бряг! Свидетелка твърди, че Коста Николов е убит за пари

37-годишният мъж, който беше задържан след показния разстрел на бизнесмен в Слънчев бряг е с чисто криминално минало.

Ослепителната Симона Тодорова е участвала в конкурси за красота и е спечелила короната през 2012 г., когато е едва на 16-годишна възраст.

Тогава хубавицата е коронясана за "Кралица на Дряново" в надпревара с 11 други конкурентки, пише "Монитор". 

По онова време тя е десетокласничка в Професионалната гимназия по икономика "Рачо Стоянов". След като печели първата си титла за красота, момичето казва от подиума: "Обичам  лятото, морето, семейството  и приятелите си. Живея в скромно градче, в което няма къде да се развиваш, но мисля че човек, ако има желание ще намери и начин. Искам да завърша образованието си,  да продължа да уча, да работя и да се развивам като личност. Мечтая да оставя на света нещо, с което ще ме запомни. Искам да направя прекалено много неща за целия си живот, които са недостижими и прекалено трудни за възрастта ми. Искам да успея. Искам в живота ми да има емоции, трудности и вълнения". 

Всички в Дряново познават Симона от дете. Тя привличала внимание не само с красотата си, но и заради баща си Тони Тодоров, който е дългогодишен шеф на местната полицейско управление. Описват я като будна, борбена и модерна млада дама с големи амбиции. Красотата й привличала стотици мъжки погледи и била обект на непрестанни ухажвания.