Туристическата база „Клисура“, бивша собственост на някогашното предприятие „Почивно дело“, а сега на „Планет сървис“ ООД – София с управител Христина Мичева, излиза отново на пазара за публична продан.

Частен съдебен изпълнител обяви, че търгът ще се състои на 28 февруари, ден по-рано приключват предложенията за участие в него.
Бившата туристическа база „Клисура“ е затворена от години и има занемарен вид. Имотът е с площ 2200 кв м. Построените в него сгради са с обща застроена площ от 852 кв.м и представляват кухня, административна сграда, два броя бунгала, вила, гараж и тоалетна. 

Началната цена, от която ще започне наддаването при публичната продан, е в размер на 345 600 лв. с включено ДДС и е  90 процента от началната цена, обявена за  предходната публична продан, която се бе обявена през ноември 2023 г.

Предлаганият на търг имот има вписана ипотека в Службата по вписванията в Карлово, както и  наложена възбрана, също вписана там. 

Туристическата база „Клисура“  може да бъде огледана в желаещите да я купят в понеделник, сряда и петък от 13.00 до 16.00 ч. чрез назначения от ЧСИ пазач след предварителна уговорка по телефона.

Задатъкът от 10 на сто от началната тръжна цена се внася по сметката на ЧСИ. Обявяването на купувача ще се извърши на 28 февруари  2024 г. в 14.00 часа в Районния съд в Карлово от ЧСИ в присъствието на участвалите в търга наддавачи.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук