Настройте часовниците си за печалби на всеки 5 минути! От 13 януари преминете на ново часово време с любимите числови игри – ЕВРОШАНС, ЛОТОМАНИЯ и ПОКЕР ШАНС, които стават на 5 минути. Компания „Евробет“, която е организатор на игрите, увеличава честотата на тегленията. Това означава повече забавление и, разбира се, още шансове за трупане на суперпечалби.
Вече 10 години ЕВРОШАНС е най-успешната и любима числова игра, която се радва на огромна популярност във всяко кътче на родината, където милиони българи прибавиха към бюджета си фантастични суми. С преминаването на 5 минути играта дава повече възможности за страхотни суми. Най-богатата на възможности лото игра – ЕВРОШАНС, предлага различни варианти за залог и разнообразие от специални и фигурални залози, а максималната печалба е 1 000 000 лева. ЕВРОШАНС е достъпна, защото се играе лесно. Бърза, защото тегленията са чести – всеки ден от 08:00 до 23:00 часа. Атрактивна, защото участниците сами могат да предвидят печалбата си.  

В ЛОТОМАНИЯ може да грабнете 100 000 лева с 8 от 20 числа и 1 звезда, а играта ПОКЕР ШАНС е за любителите на Тексаския покер.
Да преминем на 5 минути – ЗАЕДНО! Успех на всички  в игрите на късмета!

Игрите на „Евробет“ можете да намерите в букмейкърската мрежа и онлайн на www.eurobet.bg.