Майка на болно момиченце се обърна с трогателни думи към дарителите си. Тя им благодари за това, че са й помогнали в най-трудния момент, пише pirinpress.bg.

„С Благодарност – за добротата на вас мили хора близо или далече от нас. Тук в Турция почуствахме че сме в сигурни ръце. В ръцете на хора професионалисти, които знаят какво правят. Пиша Ви тези думи на благодарност и признателност с малкия ангел Мартина, която е едва 3-годишна, а е вече със сълзи в очите. Вярвам, че всичко ще приключи благоприятно и ще остане само един лош сън. Надявам се скоро пак да чуя най-прекрасните думи: „МАМО ОБИЧАМ ТЕ“.

Вие, мили хора, сте тези които храните душите и сърцата ни с много топлина, оптимизъм и вяра да продължим да се справяме смело, колкото и да е трудно сега.

В голямото море на живота има много и какви ли не изпитания, но добротата на хората я има и е била винаги близо до нас и в най-трудните мигове на изпитания.

Нека се възвърне стократно стореното от вас. Нека се умножи, нека Бог ви дари с благоденствие и здраве. Никога не спирайте да вярвате в добротата на хората и да я търсите като безценен бисер измежду многото камъни на злоба, завист и клевета. Пазете я и се грижете за нея и след това да я даряваме обратно!“