Собственикът на "Ефбет" Цветомир Найденов, който е бивш дългогодишен съдружник на Васил Божков, постна разследващ материал на БЛИЦ по отношение на лицата около обвинения в 18 престъпления бизнесмен и излезе с допълнителни разкрития.

Ето какво написа Найденов:

"Тази снимка е КУЛТОВА!!!

На снимката виждам, не една “дясна ръка“ на Васил Крумов Божков, а цели три десни ръце.

Първата дясна ръка е Явор Хайтов, то си пише в статията.

Втората дясна ръка е Славчо Марков (бялата коса) - този хрисим човечец знае за всичките black ops на лицето Череп, ама знае всичко! Той е особено френдли с ДАНС, МВР, ГДБОП, НАП и с какви ли още не държавни служби.

Третата дясна ръка от снимката е лицето Веселин Балтов (на заден план) - шеф на охраната на Васил Божков. Негово изключително подставено лице в редица фирми, но най-важното- като охранител и постоянна сянка на Черепа може би е виждал какво прави Тоалетното Чудовище по женските тоалетни в нощните заведения".

БЛИЦ уточнява, че от разследващия материал, който медията ни публикува, става ясно, че дългогодишният приближен до Васил Божков адвокат Явор Хайтов е играл главната роля в организирания от Мая Манолова протест на 23 май срещу премиера Бойко Борисов и неговото правителство


Явор Хайтов стои в лявата част на Божков по време на излизането му от полицейски разпит. Плътно вдясно е адвокат Славчо Марков, бивш ръководител на отдели в бившата ЦСБОП, Снимка: в. Сега