Това е фотьойлът, в който е сядал всеки път президентът на застрахователната фирма „ВИС-2" Васил Илиев във вече несъществуващия ресторант "Мираж", твърди Lupa.bg. Креслото е продадено преди да съборят прочутото заведение в столичния квартал "Гоце Делчев".

"Васил винаги сядаше на това място. Беше суеверен и не искаше другаде. Отделно там се чувстваше като крал на трона си", издадоха хора, които някога се работели там.Любимият ресторант на мутрите бе премахнат в началото на май тази година. Той стана известен в средата на 90-те години, след като пред него беше убит Васил Илиев, президентът на застрахователната фирма „ВИС-2“. Убийството, което до ден-днешен остана неразкрито, беше извършено на 25 април 1995 г.

На мястото на ресторанта вече е започнал строежа на жилищна сграда, чиито апартаменти вече са разпродадени.Много от посетителите на "Мираж", които са запивали там по няколко дни вече не са измежду живите, единствено мебелите пазят спомена за митичните мутренски времена. Те обаче са продадени преди събарянето на сградата.