Безславно изгонената от BTV и напъдена от Нова телевизия репортерка Антоанета Николова, която днес се изживява като директор на поредното грантово НПО "Инициатива за свободни медии на Балканите", надрънкала куп глупости в това число и, че БЛИЦ и още няколко медии били проводници на руската пропаганда в България.

Преди това Николова изкудкудякала, че според нея, 70 на сто от българите научавали новините от телевизията, тъй като гледали програмите средно около 3 часа, а в тях преобладавала проруска пропаганда.

Голословните твърдения на обърканата "дама" са толкова абсурдни, че бих й обърнал внимание колкото на досадна муха, която прелита от маса на маса. Ще й отделя няколко секунди само защото си позволява да намеси в брътвежите си и Информационна агенция БЛИЦ, която е лидер сред новинарските медии на българския пазар, благодарение на денонощната работа на своя млад, енергичен и честен екип.

Г-жо Николова, мнозина знайни и незнайни храненици на гравитиращи около един разградски олигарх неправителствени организации от еничарски тип се опитват да дискредитират Информационна агенция БЛИЦ, защото знаят силата на нейната мощ и осъзнават собствената си безпомощност.

Не ми се иска да вярвам, че въпросният олигарх, натрупал десетки милиони по времето на Иван Костов, говори и през Вашата уста. 

Информационна агенция БЛИЦ е доказала своята проатлантическа и проевропейска ориентация, за което говори безспорния авторитет и високото доверие на читателите ни!

Г-жо Николова, добре е Вие и хората от вашата кохорта да осъзнаят едно - Информационна агенция БЛИЦ пропагандира единствено и само каузата на България и защитава интересите на нашия славен и горд народ!

Добре е да го осъзнаете, преди отново да кацнете на някой микрофон и да сплетничите!

Ивайло КРАЧУНОВ

 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук