В мрежата разпънаха на кръст 32-годишната Кристина, която в четвъртък закла двете си невръстни рожби Васил и Ивон. Както БЛИЦ съобщи, зверското убийство, разиграло се на метри от полицията, потресе курортния град.

Гневни коментари не спират да валят под последния публичен пост на младата жена във Фейсбук. Интернет потребителите не крият ужаса си от крайните действия на санданчанката. И я осъждат с грозни епитети. 

Кристина, която закла децата си: Искаха да ми ги вземат! Нека ми ги вземат сега 

"Кучка не те е срам как може да убиеш децата ти кучка медна да умреш в затвора да си трошиш главата маика ти да еба да мреш да идеш в гроба ше ти пикая на гроба кучка мръсна не те е срам как може да умреш в затвора да ти бутат стъклени шишета в гъза не те е срам.""Долна убийца, освен, че ще гориш в АДА, се надявам да гориш всеки ден в затвора, мислейки за невинните душички! Как сърце ти даде бе, гад мръсна, с какво ти бяха виновни те, долна жено??? Миг спокойствие да нямаш, всяка глътка въздух да ти засяда, докато си жива!Кучка не те е срам как може да убиеш децата ти кучка медна да умреш в затвора да си трошиш главата маика ти да еба да мреш да идеш в гроба ше ти пикая на гроба кучка мръсна не те е срам как може да умреш в затвора да ти бутат стъклени шишета в гъза не те е срам.""Знаеш ли как ще ти гори душатаа долен боклук те бяха прекрасни невинни душии чакаа те безкраина смърт ще гориш в адаа за един мъж ли бе каква еина имаха тее смърт за тебе това е наи правелното не заслужаваш нищо доброо кучкоо дано да нямаш мир дори и на смърта ти  за тебе вечев живпт ще има ли без децата ти."


 
"Дори не знам как мога да те нареча, дори дявола не е способен на такова нещо. Това е нечовешко, да ги родиш, да ги отгледаш и да ги убиеш. Не заслужаваш и смъртта, заслужаваш да се мъчиш дълги години в затвора, да те измъчват угризения, да загубиш разума си, да нямаш никого до себе си, да бъдеш САМА и след смъртта, дори и в Ада няма място за теб. Всички злини ти ги пожелавам, всяка болка да изпиташ дано!"


 
"Ти ако се чувстваш като майка еввала да ... простия ти мозък да изгниеш като плъх в затвора нещастницо да беше ги дала в дом за сираци или да се беше самоубила проклето вещице".
 
Бащата на децата също не е пощаден от гнева на интернет потребителите. Особено активно оставят коментарите си под негов пост от месец август, в който пише, че „Бащата, обича децата също като майката, понякога по-тихо, по-скрито, но винаги бди над тях...”.
 
"Ако винаги бди над тях, щеше да предотврати жестокостта и егоизма на двама възрастни!!!"

"А къде бяхте днес"

"А сега децата ви ще бдят над вас, ако заслужавате... Умът ми не може да си го представи дори, болката в която тези душички са напуснали този свят. ПОгрижете се майката да си получи доживотен затвор!"

"Явно сте бил много "читав"родител! Не можахте да ги разделите ли?Не помислихте ли и за тях да имат и Майка?!Искали сте и на тях да им вземете това право,а на жена Ви тотално да ѝ го отнемете!
Бог да Ви съди и двамата!!!!
Сега и вие ще си платите грешките!
Жалкото е само и единствено за дечицата!!!!За Вас,не ми трепва и окото!!".
 
Както БЛИЦ съобщи, Кристина и Георги често са се събирали и разделяли. Социалните в Сандански са били запознати с тежките им проблеми. Преди два дни двамата подписали протокол в местната социална служба, че няма да се карат и ще осигурят здравословна среда за развитието на децата си.

Според една от версиите, Кристина е убила децата си, за да отмъсти на половинката си.

Ревност и борба за родителски права белязали жестокото убийство на дечицата в Сандански 

В Сандански се говори, че години наред Кристина е била жертва на жестоко домашно насилие. В града редовно е забелязвана със следи от тежък побой, разследващите органи обаче на този етап не съобщават дали са получавали жалби от Кристина за тормоз.
 
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ