Не очаквам нищо. Всичко е възможно. Живи хора сме, различни характери. В някакъв момент някой взема друго решение и поема по друг път. Да поема някакви ангажименти, като на някакъв пионерски сбор, няма как да стане това нещо. Това заяви лидерът на НФСБ и вицепремимер Валери Симеонов в ефира на "Денят започва" по БНТ.

"Тези, които всяка вечер ги виждаме там по 100-200 човека са много по-малко от хилядите, които са гласували за мен. Не мисля, че на уличен натиск, трябва да се отговаря с уличен натиск", заяви вицепремиерът. 

"Не са само майките, които имат нужда от средства. Има и други, които са в тежко и неравностойно състояние", добави патриотът

На въпрос за какво би протестирал на палатка с месеци. "Ако нещо е против възгледите ми, бих протестирал. Много е интересно обаче, че проблемът на тези жени е решен, но те продължават да протестират. Ясно е, че ще мине този законопроект. Не знам защо продължава протестът. Излиза въпросът този протест е за исканията им или има политическа цел. Иска да провали стабилността на правителството", смята Симеонов. 

"Те казват, че децата са болни. Те наистина са болни. Но аз не знам с какво майчинско чувство държат тези деца навън. Не поставям под съмнение състоянието на децата. Аз също имам вкъщи инвалид. Майка ми е неподвижна", сподели той.

"Не съм някакъв човек с неестествени и ненормални възприятия. Всички виждаме, че децата са болни. Аз също ги виждам. Децата направо са увредени. Смятате ли, че нормален човек ще каже обратното на това, което вижда. Аз не отричам това. Питам, защо тези майки не се грижат за тях, а толкова време ги държат навън", пита Симеонов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!