Тодор Славков отдавна е милионер, но не заради митичните торби с долари, изнесени в швейцарски банки от дядо му Тодор Живков през 1989-а, а заради успешна сделка с най-богатия българин Васил Божков, пише "Уикенд".
Преди четири-пет години Малък Тошко продаде цял етаж от жилищна кооперация, разположена в идеалния център на София, на боса на "Нове холдинг". Тогава Божков купи помещението и след солиден и скъп ремонт го превърна в свой дом.
Според информация на "Уикенд" Васил Божков платил малко над 1 млн. долара на Малък Тошко за имота. За времето си сделката е била изключително успешна за внука на Тодор Живков. Днес, разбира се, цената на жилището е поне три пъти по-висока.
Синът на Иван Славков се принудил да продаде апартамента си заради натрупани дългове от неуспешен бизнес и бохемски начин на живот. В същия период Малък Тошко шитнал и акциите си в заведението "Ескейп" на централната столична улица "Ангел Кънчев".
Приятели на Славков-джуниър свидетелстват, че през две -три години той се разделя с някой имот и така си гарантира безгрижен живот за определено време.
През 1998-а Малък Тошко продал на Владимир Грашнов помещение в идеалния център на София. /БЛИЦ