Васил Божков, който е с 18 обвинения и се укрива от правосъдието в Дубай, сътвори поредния си екшън. Българският Ел Чапо реши да признае за изтеглените милиони. Това пише в. Монитор.

В пост преди минути хазартният бос, който завлече 700 млн. лв. от хазната и се укри, написа:

"За първи път Прокуратурата проведе обективно разследване. Изтеглените в брой пари от банката наистина са стигнали “лично, единствено и само“ до мен".


Той за пореден път отказа да каже къде са парите, както и да даде доказателства за димките си срещу държавата и прокуратурата. Не пропусна обаче отново да се заяде с премиера Бойко Борисов и финансовия министър Владислав Горанов.

Истеричната реакция на Божков дойде след като от прокуратурата направиха нов удар в мазето му и откриха поредната порция артефакти без документи, иначе казано изкопани от иманяри и дадени му без каквито и да било документи. Освен това стана ясно, че по разследването срещу него са разпитани вече премиерът, финансовият министър и Менда Стоянова.

Единствената цел на всички провокации от страна на бизнесмена е да избегне правосъдието. Той вече обяви политическия си проект "Българско лято", в който ще обедини останалите обвиняеми - Цветан Василев, Огнян Донев, Иво Прокопиев и Сашо Дончев. Те правят опити да клатят държавата само и само да не попаднат в затвора, където им е мястото, тъй като откраднаха милиарди от българския народ и се смятат за недосегаеми.