Седмичното меню е предизвикателство за всяко домакинство. Възможно ли е обаче да напазаруваме продукти за всички семейни вечери от седмицата, като заложим бюджет от 80 лв.? Възможно е. Разнообразни вкусове, XXL разфасовки, високо качество и ниски цени - всичко това е част от кампанията „Lidl сваля цените” и прави възможна мисията ни. Оставяме на вас решението през кой ден какво да похапвате, а сега вадете химикалките или дигиталните тефтери (в Lidl Plus има специален раздел за списък за пазаруване) и се пригответе да записвате.

Помощник в тази задача ще ни бъде онлайн брошурата на веригата, даваща ни още на първа страница една страхотна идея за трапезата на всяко семейство, която изобщо не е за изпускане - прясно изпечен и хрупкав фермерски хляб от „Фурната на Lidl“ с 33% отстъпка на цена 1,19 лв. Взимаме един, за да е пресен, а ако не ни стигне, винаги можем да отскочим за още един, без големи сътресения в бюджета.

Предястия и салати

За семейните вечери тази седмица в брошурата откриваме страхотната добавка за всички летни салати - сирене от краве и биволско мляко с марката Родна стряха, което тази седмица се предлага за 7,49 лв. за опаковка от 400 гр. Към него добавяме и още едно подходящо млечно предястие, а именно салата катък с печени чушки, която до 16.07. можем да открием отново с марката Родна стряха на цена 2,29 лв. за 250 гр. опаковка. Не забравяме обаче и така любимата салата Италиана с микс от лоло верде, лоло росо и рукола, която от 14.07 до 16.07. ще открием с 30% отстъпка чрез купон в Lidl Plus на цена 2,09 лв.

Към седмичния списък за вечеря, може да включим още няколко изгодни варианта за гарнитура и салата: български пресни картофи с 21% отстъпка за 1,49 лв./кг., българско ранно зеле с 23% отстъпка за 0,99 лв./кг. и български бели чушки, които ще открием с 25% отстъпка на цена 2,99 лв./кг., като активираме купон за тях в Lidl Plus.

Изгодни предложения за основната част от менюто

Преминаваме към основните ястия, които включват изключително неустоими и разнообразни вкусове, които Lidl предлага на страхотна цена и с гарантирано качество. Към списъка първо ще добавим прясно пилешко филе с панировка с корнфлейкс, опаковано в защитна атмосфера с 22% отстъпка за 6,99 лв. за 500 гр., както и пресен и охладен котлет от толстолоб на топ цена от 7,99 лв./кг. Впечатление също ни направиха и биренки от свинско месо с марката Грил Майстор 500 гр., които тази седмица се предлагат с 26% отстъпка за 5,49 лв. и сурова наденица Петрохан от прясно българско свинско месо 640 гр. за 8,99 лв. За една по-нетрадиционна семейна вечер, към тазседмичния ни списък може да добавим един пакет Паеля от 500 гр. със зеленчуци, миди и тихоокенски бели скариди на цена 5,99 лв., и микс от риба и морски дарове 600 гр. на цена 12,99 лв., които са част от тематичните за тази седмица предложения на веригата.

Десертни предложения

Време е и за нещо сладко! В списъка с десерти добавяме супер вкусния испански Натиас, който ще открием в опаковка от 4 бр. по 125 гр. на цена 3,49 лв. Освежаваща радост за всеки член на семейството след вечеря могат да направят и 6 бр. сладолед на клечка микс с марката Gelatelli в удобна кутия за 5,49 лв., както и супер вкусните донати с ягодов пълнеж, които от 14.07 до 16.07 ще открием в оферта 3+1 безплатно на цена 3,75 лв.

С тези последни изкушения нашият седмичен списък за вкусни семейни вечери е готов, като крайната сума, която получихме за него е 79,70 лв. Но освен вкусни и качествени предложения за похапване на ниска цена, Lidl предлага за всички свои клиенти и топ предложения за градината, домашния уют, поддръжката на автомобила, майсторенето и много други. Разгледайте сега онлайн брошурата на веригата и открийте всички достъпни предложения за тази седмица. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук