От 15 ноември главен редактор на "Дневник" става Велислава Попова. Досега тя беше маркетинг директор на "Икономедиа" и поема поста от Васил Атанасов, който ще бъде управляващ редактор "Икономика и бизнес" в "Икономедиа" и "Дневник". Главният редактор на в. "Капитал" Галя Прокопиева става и редакционен директор на "Икономедиа".
Промените са част от подготовката на нова структура за управление на съдържанието и редакционните ресурси на "Икономедиа". Промяната обхваща "Дневник", "Капитал" и безплатния всекидневник, който предстои да излезе, съобщи ръководството на дружеството.

Целта е да се постигне интегрирано създаване на съдържание в различните издания на пресгрупата, която оценява това като стратегически най-важния си проект."Като най-голямата група за бизнес медии ние произвеждаме огромен обем информация за активните хора - общи и специализирани новини, прогнози и анализи за бизнеса до лайфстайл теми", припомни изпълнителният директор Бисер Боев. Целта е съдържанието, което създава "Икономедиа", да достига до читателите през всичките й платформи и при максимално ефективното управление на редакционните ресурси, поясни той. Досега процесът беше в първата си фаза и засягаше най-вече "Дневник", който стана и първата печатна медиа в България с интегрирано съдържание вестник - сайт. Сега влизаме във втората фаза и ще интегрираме съдържание между "Дневник", "Капитал" и безплатния ни всекидневник, каза Боев. Редакциите няма да бъдат сливани и запазват самостоятелността си. /БЛИЦ