Освен наслада за душата, виното може да бъде и муза за модерен ритъм. Марката медалист VERANO AZUR на New Bloom Winery вдъхнови българския хип хоп.

Тазгодишните награди Hip Hop Awards 2020 бяха открити от Remi Toin & International Dance Academy 360 с денс пърформанс, а знаменитите 100 KILA и компания повишиха настроението на събитието, докато всички се наслаждаваха на церемонията с чаша VERANO AZUR.


Взривяващо шоу направиха The Top Stoppers и самите водещи, които без да си поемат дъх, продължиха да водят от сцената. които се оказаха.

MC на 2019-та Secta, победителката в категория Дебют – Дара Екимова, Masurski & Coco и невероятните Ъпсурт и Homelesz изпълниха любими хитове от сцената.

Ицо Хазарта бе абсолютният победител на вечерта. Освен че грабна статуетката за Рапър на годината, той си тръгна с още 4 награди – Албум на годината – която му връчи лично ПР-ът на събитието и хотел Маринела Ангелина Ангелова, Песен на годината, Най-добра хип-хоп колаборация с Homelesz за “Имам човек” и Най-добър видеоклип Мейнстрийм.

Междувременно с награди си тръгнаха и E.C.C.C., THE GAME & WON-G F*CK YOU – за Най-добър видеоклип /ъндърграунд/, VenZy – за Най-добър R’n’B артист, Gr!ngod – за Най-добър трап артист/група, Scar – за Ъндърграунд артист от улицата, Валери Милев – за Най-добър режисьор, Бате Пешо – за Най-добър бийтмейкър /Мейнстрийм/, Pez – за Най-добър бийтмейкър /ъндърграунд/ и не на последно място СкандаУ – за Най-добра група и за Фестивал/Турне на годината.

Носителят на 6 титли Рапър на годината – 100 KILA, се прибра със статуетка за Моден идол за поредна година и Специална награда за Цялостен принос към българската хип-хоп сцена.
 


Гери-Никол с подобаващата си бляскава визия си тръгна с награда за Моден идол и R’n’B артист Жена.

Verano Azur е една от най-популярните марки на родния винен пазар и емблематична за New Bloom Winery. Тя представя „слънчевата страна на живота“. Цялата серия е посветена на малките удоволствия в живота, които са на едно развъртане на винтовата капачка разстояние. Последно серията лансира ново бяло вино, произведено от италианския сорт Глера, по-познат с името „prosecco”. Именно от него в Италия правят пенливата напитка. У нас New Bloom Winery го предлагат в неговия „тих“ вариант – т.е. без мехурчета.