Владислав напусна състезанието след епично съревнование с Тодор, който извади бившия капитан на Жътварите от надпреварата.

„Тъжно ми е, че се разделих с хората от моето племе. Много свикнах с тях и ги заобичах. Знаех, че вероятността да остана е 50 на 50 и бях готов за това. Въпреки всичко, когато вече знаех, че си тръгвам, ми беше много мъчно и трудно го преживях“, разказва той.

„Още когато гледах първи сезон на „Игри на волята: България“ станах голям фен на предаването. Исках да изпитам себе си. Ето, че късметът ми се усмихна!“

„Имам страх от високо, но не сме имали такива битки, освен една, която не беше чак толкова страшна. Научих много за себе си в играта и затвърдих мнението си за това какъв човек съм.


Не си представям живота без професията си. Докато мога ще бъда жандармерист. Колегите ми са ме гледали и много се вълнуват, постоянно ме разпитват и им е много интересно. Подкрепят ме и се радвам.“

„Ще продължа да следя игрите с интерес, защото ми е много интересно какво ще се случи, когато ме няма. Оставих приятели в играта – всички от племето Жътвари“, категоричен е Владислав.