Синът на Тато - Владимир Живков, е затънал в дългове и е ипотекирал семейната вила в Бояна. Въпреки че от известно време пуска слухове, че живее в Америка, той в действителност просто избягвал да си покаже носа навън, за да не го погнат кредитори, разкрива "Уикенд".
Известно време червеният принц въртеше видеотека, която продаде на безценица, след като първо я ипотекира. След това няколко пъти взел заеми от по 10-20 хил. евро от заможни бизнесмени.
"Миналото лято дойде при нан в офиса, искаше ми 6000 евро. Дадох му ги и оттогава не съм го виждал, разказва известен бизнесмен. Той направил жеста към Владко заради Жени Живкова. По-късно обаче депутатката от БСП и модна дизайнерка заявила пред общи приятели, че е в сложни отношения с вуйчо си. Тя умишлено не му давала пари, защото сумите моментално "потъвали".
След като го притиснали да върне дълговете си, Владимир Живков заложил къщата, в която живее. Въпреки това синът на Тато не е изменил на стила си и продължава да бохемства всеки път, когато се види с пари - тоест когато вземе назаем. /БЛИЦ