Най-значимият бизнес конкурс в България – „Мистър и Мисис Икономика” 2019, и тази година отличи най-успешните бизнес лидери и предприемачи за годината.

Тази година статуетката „Рибарят и златната рибка“ в категория “Земеделие и хранителна промишленост” отиде при Изпълнителният директор и председател на Съвета на директорите на VP Brands International Иван Папазов.

Той бе отличен лично от министърът на енергетиката Теменужка Петкова , която поздрави сектора за добрите резултати и по-специално компанията за това, че насърчава икономическия растеж на страната.

Официалната церемония се състоя късно снощи в зала "Джон Атанасов" на "София Тех парк", в присъстваето на премиера Бойко Борисов, министри, кмета на София Йорданка Фандъкова, депутати и представители на бизнеса.

Иван Папазов прие наградата с думите, че VP Brands International е водещ производител на качествени вина и високоалкохолни напитки в България, което се дължи преди всичко на хората, които обработват земята, грижат се за лозята и берат качествената българска суровина.

Така през годините компанията развива силната връзка между българското земеделие и качеството на крайния продукт с добавена стойност. „Създадохме собствена земеделска структура.

Превърнахме се в надежден партньор на още стотици български земеделски производители. Осъзнахме и социалната роля, която има нашият бизнес при осигуряването на поминък за хората. Благодаря на всички наши служители, партньори и клиенти за доверието и затова, че всеотдайно са част от нашето семейство“, допълни още Папазов.

Иван Папазов е носител на приза „Мистър Икономика” за 2014 г.