Адвокатите на Тодор Давидов-Гринго няма да обжалват решението на Айтоския районен съд, който миналата седмица остави любимия на Софи Маринова зад решетките, а той пък спретна голяма цирк и заплаши, че ще се самоубие. Веднага след като магистратите оставиха Гринго в ареста, неговият защитник Красимир Кацарски обяви, че ще обжалва становището. Очакваше се днес Давидов да се изправи пред Бургаския окръжен съд. Това обаче така и не се случи.

„Решихме да не обжалваме, за да може разследването да приключи по-бързо. След това ще пуснем ново искане за изменение на мярката”, каза адвокат Кацарски, цитиран от Флагман.бг.

Бургаският юрист уточни, че очаква в началото на следващия месец да има повече индикации кога точно ще приключи разследването по случая. Кацарски добави, че в момента криминалистите продължават да събират данни за телефоните, от които е заплашван айтоският бизнесмен Асен Атанасов-Ариф. Според него разследващите полицаи работели много активно, но по случая не било направено нищо по-различно от момента, в който Гринго бил закопчан след спецакцията в дома му. 

Все по-голяма става вероятността айтозлията да изтърве мегаконцерта на любимата си в столичната зала „Арена Армеец”, с който ромската певица ще отбележи 20 години на сцена. Очаква се на него двамата да изпълнят няколко дуетни парчета, а освен това за Гринго била отредена важната роля на тонрежисьор на спектакъла на 9 декември.

Междувременно лъснаха данни за огромните дългове на певицата от близо половин милион лева. Заради огромната сума на Софи е наложен запор от НАП и от една банка.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!