Започна пролетният бал на Конфедерацията на индустриалния капитал в България (КРИБ). За четвърта поредна година балът е под патронажа на министър-председателя Бойко Борисов, уточнява в. Монитор.

За да уважат събитието пристигнаха и Николай Нанков, министър на регионалното развитие и благоустройството, Красимир Вълчев, министър на образованието, Владислав Горанов, министър на финансите, Делян Добрев, председател на Комисията по енергетика, Николина Ангелова, министър на туризма и Екатерина Захариев, министър на външните работи. Очаква се КРИБ да връчи награди в категориите „Качество", „Растеж" и „Иновации". Със специалната награда на председателя на КРИБ Кирил Домусчиев ще бъде отличена и компанията с най-голям цялостен принос за развитието на икономиката в България.

Водещи на Четвъртия годишен бал на КРИБ ще са Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева. Любо Киров и група „Те“, както и Михаела Филева, ще бъдат в центъра на музикалната програма.

Основна част от приходите от рекламодателите на Бала ще бъдат дарени за развитието на „Академия Икономика" - най-голямата инициатива на КРИБ в областта на образованието и професионалната подготовка на младите хора.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!