Поради продължаващите ремонти на улици в София, КАТ “Пътна полиция” – СДВР съветва столичани да изберат обходни маршрути за движение, да спазват разпорежданията на органите на полицията и въведената временна организация на движение.
Във връзка с извършване на реконструкции и рехабилитация на улици и булеварди на територията на столицата, отдел “Пътна полиция” - СДВР, информира, че до 5 ноември се забранява влизането на пътни превозни средства по ул.”Дедеагач”, в участъка между бул.”П.Ю.Тодоров” и ул.”Мила родина”. До 9 ноември “Софийска вода” ще възстановява пътни настилки в централната градска част на София, разрушени при отстраняването на аварии и заради това от 8 до 16 часа днес се затваря за движение ул. ”Цар Иван Шишман”, между ул.”Граф Игнатиев” и ул.”Юрий Венелин” и ул.”Ген.Паренсов” от ул.”Васил Левски” до ул.” Цар Иван Шишман”, от 8 до 16 часа на 6 ноември се затваря една лента за движение на ул. ”Раковски”, между ул.”Ген.Гурко” и ул.”Ст.Караджа”, от 8 до 16 часа на 7 ноември се затваря за движение ул. ”6-ти Септември”, между ул.”Ген.Гурко” и ул.”Иван Вазов”, от 8 до 16 часа на 8 ноември се затваря за движение ул. ”Ивайло”, между ул.”Цар Самуил” и бул.”Хр.Ботев” и ул.”Узунджовска” от ул.”Княз Борис” до ул.” Цар Асен”, от 8 до 16 часа на 8 ноември се затваря за движение ул. ”Цар Асен”, между ул.”Парчевич” и ул.”Гладстон”, от 8 до 16 часа на 9 ноември се затваря за движение ул. ”Хан Аспарух”, между ул.”Хр.Белчев” и ул.”Раковски”.
До 10 ноември се забранява влизането на пътни превозни средства по ул.”Тимок” в участъка между ул.”Дунав” и ул.”К.Стоилов”.
До 15 ноември се забранява влизането на пътни превозни средства по ул.”Дравски бой” в участъка между ул.”Д.Чинтулов” и ул.”Митрополит Авксентий”.
До 15 ноември се забранява влизането на пътни превозни средства по ул.”Позитано” между ул.”Д.Петков” и ул.”Н.Шопов”.
До 16 ноември се забранява влизането на товарни автомобили с допустима максимална маса над 4 тона по Околовръстен път между бул.”Черни връх” и бул.”Ал.Малинов”.
От 18 до 21 ноември се забранява влизането на пътни превозни средства по ул.”Ръмсиман” между ул.”Д.Греков” и ул.”Победа”.
До 20 ноември се забранява влизането на пътни превозни средства по ул.”Хубча” между ул.”Д.Йорданов” и ул.”Пирински проход”.
До 20 ноември се забранява влизането на пътни превозни средства по ул.”Козлодуй” между ул.”Цар Самуил” и ул.”Цар БорисІ”.
До 21 ноември се забранява влизането на пътни превозни средства двупосочно по двете пътни платна на бул.”Ал.Стамболийски” в участъка от бул.”К.Величков” до ул.”Опълченска”, с изключение на кръстовищата: бул.”Ал.Стамболийски” – ул.”Одрин” и бул.”Ал.Стамболийски” – ул.”Инж.И.Иванов”.
До 31 ноември се забранява влизането на пътни превозни средства по ул.”Попова шапка” между ул.”В.Атанасов” и ул.”Иларион Драгостинов”.
До 1 декември се забранява влизането на пътни превозни средства по бул.”Климент Охридски”, в участъка между бул.”Андрей Ляпчев” и Околовръстен път.
До 12 декември се забранява влизането на пътни превозни средства по ул.”Стара планина” между ул.”П.Волов” и ул.”Черномен”.
До 20 декември се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по път ІІІ- 181 /м.Бункера/ в участъка от км 3+950 до км 4+250.
Продължава ремонтът на кръстовището на бул.”Г.М.Димитров” и бул.”Драган Цанков”, поради изграждане на подлез в района на Метростанция. Въведена е временна организация на движение на пътни превозни средства.
От 14 февруари се забранява влизането на бетоновози по бул.”Цариградско шосе”, бул.”Пейо К.Яворов”, бул.”Никола Й.Вапцаров”, бул.”Драган Цанков”, бул.”Черни връх” и ул.”Свети Наум”.
До 11 ноември пътя Панчарево – Бистрица ще бъде стеснен, поради извършване на ремонтни дейности в едната лента за движение поетапно на участъци./БЛИЦ